Overzicht Artikelen

Beleving en multifunctionaliteit verdubbelen hospitality omzet NEC Nijmegen

Waar in de voetbalwereld voorheen vooral de nadruk lag op het draaien van omzet tijdens en vlak na thuiswedstrijden, wordt het stadion nu ook steeds vaker ingezet voor (zakelijke) evenementen, bijeenkomsten voor sponsors of het organiseren van een maatschappelijke activiteit.

NEC heeft met onze hulp, en met de hulp van onze partner Yvey, in een paar jaar tijd de horeca-omzet te verdubbelen én samen met de fans een geliefd supportershome te realiseren.

'Investeringen om de kwaliteit en beleving in skyboxen en businesslounges te verhogen verdienen zich altijd terug', aldus Wilco van Schaik.

In het artikel Meer beleving en multifunctionaliteit Goffertstadion vergroten inkomsten NEC Nijmegen wat begin dit jaar verscheen in SPORTNEXT, vertellen Wilco van Schaik (NEC Nijmegen), Daniël Frankenhuis (Yvey) en Rob van Rijswijk hoe het vergroten van uitstraling, functionaliteit de inkomsten voor de club significant kunnen verhogen. Wil jij samen met ons kansen en mogelijkheden voor jouw stadion, club of sport event inventariseren? Neem dan contact met ons op.